Максимум Продажби - практическо обучение за убеждаваща комуникация и ефективни преговориТЕХНИКИ ЗА ПОВЕЧЕ И
ПО-ЕФЕКТИВНИ ПРОДАЖБИЕМОЦИОНАЛНА ПЛАСТИЧНОСТ И КОМУНИКАЦИЯУМЕНИЯ ЗА УБЕЖДАВАНЕ И
ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ


ТЕМИ НА ОБУЧЕНИЕТО

 

  Силата на емоционалната интелигентност.
Как да накараме емоциите на клиента да работят в наша полза? Влияние чрез емоция.

  Убеждаваща комуникация.
Ролята на търговеца започва, когато клиентът каже "НЕ". Как да отнемаме и добавяме стойност?

  Как да продаваме на различните типове клиенти?Различните клиенти и защо не може да прилагаме един и същи подход за всички? Навлизане в дълбочина на лостовете и механизмите на ефективните продажби.

  Наблюдение и анализ на потребителите.
Работа с възражения и изместване на фокуса. Работа с промоции и отстъпки.

  Основни закони и златни правила в продажбите. Механизми и лостове за ефективни продажби и убеждаваща комуникация. Специфика на cross sell и Up sell продажбите.

  Нашите търговски послания.
Как да поднесем една и съща информация по различен начин, за да печелим?

  Търговски и маркетингови стратегии.
Представяне на системи за комуникация и изграждане на взаимна лоялност. Изграждане на Фуния на търговския процес.

  Изграждане на бранд – дългосрочна стратегия.
„No Name“ продукти – краткосрочна стратегия или друга цел?

 

 

Водещ:
РАДОСЛАВ БЛАГОЕВ

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес коуч и експерт по ефективни продажби. Той е предпочитан лектор по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите. Провел е редица корпоративни обучения и консултира бизнеси на водещи позиции в разнородни браншове.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии и методи за продажби на базата на дълбокото познаване на спецификите на различните профили клиенти. Бизнес философията му се основава на изучаването на психологията на потребителите и на таргетирания подход за интегрирана маркетингова комуникация и продажби.

Търговските екипи, които той е обучил, повишават продуктивността си в пъти, а разработените търговски стратегии и маркетинг активности с помощта на Радослав, водят до сериозни ръстове в продажбите.

Всички клиенти на Радослав постигат положителна промяна. Той им действа вдъхновяващо и мотивиращо, а концептуалното му и стратегическо мислене, дава силен възходящ тренд на бизнесите. Радослав Благоев е изключително ефективен бизнес коуч и треньор по продажбени умения. Част от фирмите, които му се довериха са: Вип секюрити, Си Банк, Национално сдружение недвижими имоти, Мирела, Смарт Брокерс, Национална бизнес мрежа, Българска търговско промишлена палата, Magic Line, Pro Derma и др,

През 2013 г. Радослав Благоев издава първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която вдъхновява и мотивира хиляди читатели. И двата тиража на книгата се изчерпват за кратко време. През 2017 г. той издава втората много полезна книга –Хвани Жокера“, която също става бестселър с над 3000 продадени копия за няколко месеца.

 

       

МЯСТО И ДАТА НА ПРОВЕЖДАНЕ

22 март 2018 г.
София
Интерпред СТЦ - София
бул. Драган Цанков 36


МНЕНИЯ И ОТЗИВИ ЗА РАДОСЛАВ БЛАГОЕВ

 

100% ГАРАНЦИЯ ОТ MASTER EVENTS

         
  Нулев риск за вашите пари:
  Гарантираме ви:
  Изключително ценим времето и парите, които ще инвестирате в обучението. Затова ви даваме 100% гаранция за удовлетворение! Ако решите, че семинарът не е бил полезен за вас, просто ни уведомете. Ще възстановим заплатената от вас сума в пълен размер!   ✔ Много полезна информация
  ✔ Нови идеи за бизнеса ви
  ✔ Възможност за Networking
  ✔ Професионална организация
  ✔ Удоволствие от присъствието
   

 

 

Организатор:

Master Events